Midsommar & det.

Hejdääääääääääääääär, bloggar inte mycket längre, hähä! Har för mycket att göra, nästan. 
Men än så länge har jag åkt en massa moppe, moppebil och varit med Emelia, sen haft en helt okej midsommar! Träffat Anna & släkten osv :) Sen igår natt fick Melia för sig att åka ut till Tolen och elda, eller nått. Haha, när vi skulle åka hem via falerumsvägen så låg det ett träd mitt över vägen, vi kom inte förbi.. så vi vände. En aaaaaning rädd alltså! Haha, men livet rullar på :) 
 

Om jag kunde drömma

Heejjdääär, har varit lite off de senaste dagar pga att jag inte haft någon dator eller tid. I söndags så var det KM i fröshult, jag fotade självklart. Och efter det bar det av till stugan med Emelia & Erika, senare kom även Sebbe & Filip, lite kul hade vi ju iallafall :) Sen i måndags eftermiddag så var jag och fotade teater, Erika spelar ju också där. Så det blev nog helt okej bilder, men förra årets bilder blev mycket bättre. Satt sedan från 8 till 12, med boken i handen på balkongen ;) Är helt besatt i twilight ju, så ska beställa hem 2 böcker till så har jag alla 4!! Och idag har jag fixat lite bilder, tänker vänta med crossbilderna, för allt bara krånglar. Imorgon ska jag också vara fotograf, men då på uppdrag hos pappas jobb! Hehe, får se hur det går!  


Instagram is tha beeaaast!


sommarlov

Superskönt med sommarlov. Det var skitkallt i förmiddags, men klarade det endå! Solen har iallafall tittat fram lite idag, så sprang ut och fotade lite på gärdet. Borde söka efter fler modeller nån gång, riktigt svårt och få bra bilder med ett stativ och ett fast objektiv.. Min självutlösare saknar batteri så det blev genast mycket jobbigare och svårare. Sen ska hela åtvid till någon park ikväll, drängarna spelar där ikväll tydligen och något skumparty? what theeee? Nej jag orkar inte, ska sova eller något.  

Jag saknar dig mindre och mindre.


Inte tänkt på att det är skolavslutning imorgon, skönt!
Under den senaste tiden har jag varit i stugan, mestadels bara fotat och haft tråkigt, egentligen skulle jag nog hjälpa till att måla & städa. Har också överlevt ett dygn i botorp med klassen, det funkade det med. Sen har jag blivit galen i Twilight serien!! Så sjukt bra! Har innan gått och varit skeptisk om det där med vampyrer, det lät larvigt. Men eftersom jag hade så galet tråkigt en kväll började jag läsa den första boken mamma hade, har nog inte läst något bättre i hela mitt liv!! Har börjat på andra boken nu. Måsta köpa trean & fyran!!
Sen imorgon som sagt, är det skolavslutning. Har kirrat in en vit klänning och ett par svarta skor, + en skinnjacka som är för liten.. men det är ju bara i några få timmar, så jag kan nog överleva det. Klänningen är ju inte så megafin på mig heller, men man tar det man haver? Var det inte så?
Ska nu kolla på spiderman och läsa lite.. höres!

Flygvapenmuseumet med klassen!

Hade det asbra i fredags med klassen, på världens nästbästa ställe, flygvapenmuseumet. Har varit där en gång tidigare, så fokuserade inte alls på bra bilder, mer på hur kul jag/vi hade :)
+ att jag är såhääääär kort!!! Är ungefär 159/160 cm lång, dom andra måste vara ungefär 2 meter långa..

Men nu hade jag tänkt att packa vidare, ska till botorp imorgon med hela arbetslaget, får se hur det går... Har ju Emelia & Erika med mig, så det ska nog gå helt bra. Nästan skönt att slippa mobilen/datorn/kameran, men har med mig mobilen, AVSTÄNGD, ifall man går  vilse? haha!

MX-OUTLET CUP ÅTVIDABERG

Lägger ut några bilder här, om ni vill ha bilder på er så mejla nummer, klass & märke till elinmx73@live.se
Är inte säker på att jag har bilder på alla, men om ni inte får några bilder så vet ni vaför..

starter

Har suttit och fixat bilder sedan kl 4, så nu tänker jag gå och lägga mig. Sen imorgon så lägger jag ut några av tävlingsbilderna. Håller på att fixa en egen hemsida, men det tar tid.. så får ta till bloggen i detta fall :)

mx-outlet

Är helt slut efter 12 timmar på crossbanan... Just nu tänker jag bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, hoppas på en LUGN dag imorgon. Iallfall, vädret har ju växlat lite, svinkallt och blåsigt, från regn till halvsol. Så har det ju hänt en hel del olyckor idag med brutna fötter ochsåvidare (vad jag hört). Hoppas att det blir bättre, inte alls kul.. Men endå har det varit en helt okej dag, hade ju Cajsa med mig, så blev lite mer socialare :) Bilderna hoppas jag blev bra, ska kolla igenom alla bilder och kolla hur dem blev, kommer ta 3 timmar att ladda in skiten, så struntar i det jobbet fullständigt just nu, för nu ska jag ta det lugnt...
Halvgammal bild på pappa :)