Midsommar & det.

Hejdääääääääääääääär, bloggar inte mycket längre, hähä! Har för mycket att göra, nästan. 
Men än så länge har jag åkt en massa moppe, moppebil och varit med Emelia, sen haft en helt okej midsommar! Träffat Anna & släkten osv :) Sen igår natt fick Melia för sig att åka ut till Tolen och elda, eller nått. Haha, när vi skulle åka hem via falerumsvägen så låg det ett träd mitt över vägen, vi kom inte förbi.. så vi vände. En aaaaaning rädd alltså! Haha, men livet rullar på :) 
 

Om jag kunde drömma

Heejjdääär, har varit lite off de senaste dagar pga att jag inte haft någon dator eller tid. I söndags så var det KM i fröshult, jag fotade självklart. Och efter det bar det av till stugan med Emelia & Erika, senare kom även Sebbe & Filip, lite kul hade vi ju iallafall :) Sen i måndags eftermiddag så var jag och fotade teater, Erika spelar ju också där. Så det blev nog helt okej bilder, men förra årets bilder blev mycket bättre. Satt sedan från 8 till 12, med boken i handen på balkongen ;) Är helt besatt i twilight ju, så ska beställa hem 2 böcker till så har jag alla 4!! Och idag har jag fixat lite bilder, tänker vänta med crossbilderna, för allt bara krånglar. Imorgon ska jag också vara fotograf, men då på uppdrag hos pappas jobb! Hehe, får se hur det går!  


Instagram is tha beeaaast!


Dagbok/vardag | | Kommentera |

sommarlov

Superskönt med sommarlov. Det var skitkallt i förmiddags, men klarade det endå! Solen har iallafall tittat fram lite idag, så sprang ut och fotade lite på gärdet. Borde söka efter fler modeller nån gång, riktigt svårt och få bra bilder med ett stativ och ett fast objektiv.. Min självutlösare saknar batteri så det blev genast mycket jobbigare och svårare. Sen ska hela åtvid till någon park ikväll, drängarna spelar där ikväll tydligen och något skumparty? what theeee? Nej jag orkar inte, ska sova eller något.  
Foto - Porträtt/Människor | | Kommentera |
Upp