Ny header kommer... när jag hittat några bra bilder och orkar ta mig ner för att använda photoshop.

©

jag tar din plats, lätt.

hej alla, hihi råkade platta håret idag. Trevligt va? Känns faktist skönare med plattat, en att det lockiga står åt alla håll ;) Började dagen med att ha en fet sovmorgon, skapligt skönt. Sen har dagen bara rullat på, as usually.
Har funderat på att träna lite, behövs. Så vi får se.. gick faktist hem idag, lite träning? Med en 2000 kg's väska på ryggen, höhö!
skiter fullständigt i om ni inte gillar bilderna.. :)

Hollywood tonight!

MJ will always live forever ♥

Monday is thaaa shit.

Tjatja, kom precis hem från skolan. Gjort en smoothie och glor på tv. Pratade om Hitler/Judar på So:n idag, glad? JA. Hade också det helt okej på idrotten även om jag inte hade med mig skridskor. Ska upp på vinden just nu och kolla efter min gammelfarfars kläder.. Det KAN vara så att det finns soldatkläder från andra världskriget däruppe. Kommer svimma eller något om jag hittar det, slår vad om att det inte finns, men kul och hitta gamla kläder endå, mamma sa att det fanns. Så tar på mig världens fetaste strumpor, tjockiströja och går upp i dessa minusgrader.
Delar med mig av världens älskvärlda bild just nu, enligt mig. Finns det något sötare? En hund i en ficka under andra världskriget. Kär.

<3

fredaglördagsöndag.

Jag är såhääääääääääääääääär inte ledsen att jag inte skrev igår.
Latade mig som en gris och låg framför datorn. Youtube, facebook, skype. Vad mer finns det att glo på? Nä exakt, inte alls mycket. Jag somnade gott och vaknade vid 7 för att gå upp, idag har jag nämligen åkt till stan med emelia & mammi. Mammish skulle åka och jobba, och sluta tidigt. Så hade det rätt bra idag, fick hem lite kläder och annat behövligt. Har gått och blivit helt kär i en video...?

U.S Navy, helt kär är jag. En fråga jag tänkt på hur länge som helst är vad som ska hända med mig när jag slutar nian. Vilken linje jag ska gå på? Ska jag ens gå en linje? Jag är så himla trött på skolan och allt som finns där just nu, så jag vill igentligen och bara dra ett skott genom huvudet på mig. Funderar på att bara börja mitt egna företag, foto. Isånnafall måste jag gå någon linje. Eller så bara kör jag på utan, för när jag blir 18, så vill jag gå med i flottan, antingen sveriges egna, eller så sticker jag till USA. Det man får i sverige är bara små små fartyg, det man får i USA är så mycket mer, stora hangarfartyg, meterlånga jagare osv. Jag anser om jag skulle gå med i USA:s flotta, så skulle det vara frihet för mig, även om man får tunga, jobbiga och förjävliga order hela tiden. Jag skulle älska det. Det som fått mig att vela gå med är att jag älskar havet, jag älskar plan, jag älskar båtar, jag är väldigt intresserad i krig. I love it. Jag vill, och jag ska! Det som inspirerat mig är "Swede". Läser den boken nu, OCH JAG VILL.

Daanzaaaa kuduuurooooo!

Yoyo, ska inte bli långvarig. Måste plugga! Sa aldrig något om vad som hände hos tandläkaren igår, det gick bra iallafall, ska tillbaka i slutet av februari för att dra ut en tand. (dubbeltand) Det suger verkligen. Iallafall, jag har So och No tills imorgon och ska försöka plugga innan jag sticker till zumban, taggar så in i helv*te!! Kan vara så att vi dansar till Danza kuduro på zumban, så har den låten på, gör mig mer taggad, lolzz :)
Har idrott imorgon, jag förstår fortfarande inte varför dom splitta upp klassen?!?!?! Vill bara gå ut och lägga mig i snön, och frysa ihjäl.
Men återgår till pluggandet.  CYA!
Jag & nicoliishh igår, lite lagom flummiga :D

Wai Momi

Hej!
Sovit, pluggat, det är vad jag gjort sen klockan 4. Har varit sjukt trött, så har jag gått hem i den kära snön. Mina lår var helt förfrysta och mina små händer för den delen också. Just nu camar jag med Nicky och kör "truth or dare".
Ska snart gå och duscha, sedan sticker jag ut till min lilla kaninis. Jag vill verkligen till Hawaii nu.. ♥
Hawaii, Honolulu, Pearl Harbor.. ♥
Dit ska jag. 
Anledningen till rubriken, Wai Momi. Var att Pearl Harbor hette så innan, det kallades Vattnet av Pärlor, det var en massor av pärlor i grottor på bottnen, som de flesta dök till, men när Wai Momi blev en hamn kom fartyg och förstörde allt, så då bestämde dem att döpa hamnen till Pearl Harbor.
Waikiki beach.

"Swede"

Jag vill verkligen inte att det ska bli onsdag.
Först ska man till tandläkaren, rädslan av allt. Sedan synoptikern. Hur dålig kan min dag bli? + 75 verb vi ska kunna & matteläxa. Jo, livet är inte lätt som tonåring. Men jag lovar att jag kommer hem tandlös och troligen ett dåligt "betyg" inom optikgrejen, då kan lilla elin inte ta moppekort. Ska iallafall gå ner & duscha och sen upp och läsa. Är helkär i boken, Emery Lundqvist, som var i Pearl Harbor den 7 December 1941.. otrolig tråkig fakta, blablabla.
(körde på att kasta bort kameran i sängen på utlöst och se vilken sorts bild det blev, tråååååkigt)

Fartygsäkerheten?

Artikeln -
Sen jag har fått veta allt om Titanic och Estonia har jag alltid funderat på om säkerheten verkligen förbättrats?
Om jag skulle börja jobba på en båt, så skulle fartyget plötsligt börja lägga sig ner ungefär. Skulle man få panik och vela ut, eller skulle man stanna kvar på fartyget och hjälpa andra personer? Alla har en överlevnadsinstinkt, hur reagerar man? 
Ett exempel på Costa Concordia, när kapten shitto bara gav sig iväg, troligen var det för att han var rädd. Men om man jämför med Estonia så vet man ju aldrig vad som hände. Men fortfarande att det var besättning kvar som gav ut livvästar. Mot Costa Concordia som det tog lite mer än några timmar för att.. vad ska man säga. Från att vara hälften vattenfylld. Alla kaptener stannar kvar på sitt skepp om det sker en olycka. Om det är så att man inte är ute på atlanten som Titanic var, och det inte finns plats för alla i en livbåt, eller om Estonia, storm och bara havet att "vara i". Concordia stog några meter utanför, och de flesta kunde komma ut, och räddas.
Om jag var på Titanic skulle jag stannat kvar, en del märkte inte ens något. (Sjunker i "medel hastighet" i fören)
Om jag var på Estonia skulle jag göra allt för att ta mig ut. (Båten kränger mer och mer för varje gång till den plötsligt lägger sig ned på sidan)
Om jag skulle varit på Concordia.. skulle jag ta det lugnt, båten lutar, okej. Jag kommer av endå, land är rätt nära.
Alla reagerar olika, men så skulle jag reagera. Personalen ombord är också människor, dom tränas för att klara av att evakuera en båt. Men om något verkligen händer och det är väldigt allvarligt. Skulle dom rädda sitt egna liv eller rädda andra? Det är en del i bara "en säkerhet ombord"
En annan säkerhet är ju själva fartygen, det alla passagerare kollar på är vart det finns flytvästar och vilket däck livbåtarna är på, det är sant. Men om locket på livvästslådorna är ihoplimmade som de var på Estonia då? Vad gör man? Det var just en eller fler lådor /jag vet inte exakt hur många/ som var ihoplimmade. Och livbåtarna, ibland är det hård sjö, så man inte ens kan sätta dom i vattnet. Då får man ta de uppfällbara flottarna, visst är det mer komplicerat. Men om besättningen bara har lämnat för att rädda sitt egna liv? 
På Estonia var det dock en massor av fel. Säkerheten för det första. Det var många konstruktionsfel, vissa saker fanns inte där de skulle, som ett skott, som skulle göra att vatten inte forsade in på bildäck om något skulle hända med bogvisiret, ja. Vart var det då?
Personalen ombord hade dock slarvat med att inte stänga ett lås, som sitter på bogvisiret. Kallat ett "hårtväderlås" Många visste att inte hon gick igenom SOLAS reglerna heller. Efter Estonia har det blivit säkrare. Men hur mycket säkrare? Jag undrar verkligen om många ombord slarvar med det. Vilket jag tror starkt på.
Som artikeln ovan, har aldrig gillat StenaLine. Vet inte varför, men jag ser båtarna på något omodernt sett, vilket jag inte borde. Deras fartyg ser så plastiga ut. Självklart är dom inte det, jag letar efter fel på allt i min värld.
Jag har också sätt lite fel på viking line, dock för att Estonia i tidigare år gått för dem, men det är igentligen inte något jag bryr mig om. I artikeln står det om att det varken gick stänga de vattentäta dörrarna eller komma åt räddningsutrustning dock brandsäkerheten var det något med. Ni förstår verkligen inte hur mycket de vattentäta dörrarna betyder, om Titanic inte skulle haft dem stängda, skulle hon sjunka på 30/50 minuter. Och med så tog det 2 timmar. Och jag tror det finns bristningar på alla fartyg i hela världen, men det är dethär jag vill säga med det. Och man kan jämföra brandsäkerheten på många skepp som brunnit. Som Scandinavian star, så himla dåligt, och så orättvist.
Man ska inte vara rädd för att åka färja, jag älskar att åka båt, om något händer vet jag vad jag ska göra.
M/S Stena Vision.
Bilden på Vision är tagen från aftobladet, och bilden på Estonia har jag själv tagit.

War is something we can't imagine, something we can't understand.

But we still can read about it, and be unemotional about what really happened.

Bored ass.

SO DECENT

Tjatja, har slängt i mig lite mat, placerat mig i soffan och ska nu plugga på de 70 verb vi har tills på Torsdag. Tisdag är världens längsta och jobbigaste dag! Färgade dock utväxten av håret igår, skönt. Körde också på ansiktsmask, välbehövande. Har haft matte två gånger idag, gissa hur kul? Matte är inte min grej så jag gjorde något av det.. istället. Genom med att måla, höhö!
Efteråt har jag lag till lite minor, en ubåt och massa flygplan.. hihi.. intressen ♥
Om ni orkar kolla får ni gääärna titta in på min tumblr.
http://breakeveeen.tumblr.com/

Vad?

Häääääj, sitter och glor på tv, Mythbusters, så jäkla bra! Dock är det om flygpan, ännu bättre!
Har kommit hem från mitt kära utvecklingsamtal, så jobbigt, men kan ju vara kul och veta hur det går för en i skolan. På vägen hem köpte jag lite hårfärg och 70% choklad. (sånt som inte är så mycket fett i) Det är sjukt gott, gör mig att hata normal mjölkchoklad :)
Annars har jag försökt hjälpa min bror med en liten berättelse, eftersom jag kan skriva så gick det rätt bra, tror jag. Hoppas inte hans lärare märker att jag hjälp honom.. hehe.. Men jag har också hört från utvecklingsamtalet att åttan är jobbig, jo. Något jag hört många gånger innan, men att just 7:an också varit jobbig. Också något jag märkt men det har också varit jobbigt. Men ja. Hoppas på att 9an blir bättre och gör mitt bästa nu..
Kommer sälja min kära hojj för en moppe. Kommer sakna dig 73 ♥

the boy in the striped pyjamas

slänger mig i sängen och glor på "pojken i den randiga pyjamasen" med vatten...
Allt blir så bra när man har slutat äta socker!
dammmmm.... :(

I got my mind set on you!

Helloo! Bloggar ifrån mitt lilla kök, hjälper mamma med maten, går rätt bra. Jag kan erkänna att jag bara har gjort salladen, satan vad svårt det är? Haha har aldrig i hela mitt liv tänkt på hur jobbigt det är! Men blev helt okej. Jag vägrar att hjälpa till med det andra.. - angelface -
Gjorde en liten strike med ett vinglas förut, det "flög" ner på golvet. Crash, crash bara mer problem.. :)
Har suttit och glott in i datorn idag.. för att jag inte haft någon lust att göra något annat, och mera anledningar. 
Dock mitt lilla finger, nu har svullnaden faktist lagt sig, men den är fortfarande uppsvullen och svart, inte blå.
Men ikväll hade jag tänkt att glo på pojken med/i randig pyjamas. (säkert stavfel but i don't care)
Mitt lilla finger från igår, då blått.. snarare svart nu..

breakeven
Bilden förklarar nog det flesta!

No-provet gick bra, idrotten för den delen med, kollade på film på engelskan och jobbade helt random på svenskan. På idrotten hade vi, öh. Basket var det ja! På något vis mår inte mitt finger bra längre, har svullnat upp som en fet gris och dunkar 24/7! Men det är ju fredag, så får ta det som en man. As i always i do.
Skickar med en riktigt stilig bild och världens bästa cover av Robin! Har hoppat ner i mysbyxerna, så nu hoppar jag ner i soffan och glor på film, om jag inte hittar någon film så ska jag jobba på bloggdesignen.. puuhhh.. (hoppas jag hittar en film, är rätt sugen på pearl harbor.. men det kommer sluta med att jag gråter floder)

TRÖTT CHEY

Oherreguuuud!
Zumba är nog det näst roligaste i hela världen? Lärde mig för 1 timme sedan att träning är fanimig kul! Första gånger för mig, alltså så fattade jag inte ett dugg när vi kom dit, de andra hade redan gått en gång. Men kollade på andra, gud så kul det var! Har alltid gillat att dansa, så nu kör vi på dethär, galet varmt! Men sitter nu och myser i sängen, ska kolla på No:n lite till så får det bli som det blir. Ett till helt ointressant blogginlägg, men ska ut och fota mycket på helgen, hade jag tänkt. Lite nya bilder, så blir säkert roligare då!

Gammal instagrambild, vet ni hur äckligt det är med citronvatten? Själv dricker jag det varje dag för att minska min STORA magsäck. Är så att jag är ofta väldigt hungrig. Erkänner att det funkar sjukt bra!!

Planeringar?

Häjhäj! Kom hem från skolan för en timme sedan, har bara kollat runt på internet och lite, känns dåligt för jag har ganska mycket att göra. Som att plugga, vet inte hur många timmar jag lägger ner på det. Har Kemi, inte alls min grej. Sen har jag zumba, får se hur det går. Men ska återgå till mitt Metan, kol och väte plugg och försöka lämna att bakom mig. Är dock skithungrig så ber mamma att fixa lite mat.
Ses.

Easy come, easy go!

Are you listening? Hear me talk, hear me sing
Open up the door, easy less, easy more.
When you tell me to beware, are you here? Are you there?
Is it something I should know? Easy come, easy go!
Kvällen har spenderats med matteboken & engelska, + lite gympa och kullerbyttor i sängen med nicole.. 
haha fyfasiken vad bra vi är!

eliin strikes again!

HÄJ! Här sitter man & pluggar som en gris, matte & engelska. Har dock jättelätt för engelska men matten är inte det jag är bäst på direkt. Bror min är på innebandy, woh. Kommer självklart ihåg när jag gick på innebandy, wow. Jag sög, men erkänner att det så sjukt skönt att han inte är hemma just nu, så lungt det blev ;)  Imorgon taggar jag ett till No-prov och zumba. Så ska jag börja med min kära efterlängtade träning, får se hur det går.
Bara jag som saknar sommaren så sjukt mycket!?!?

"give your heart a break"

Får hoppas att ni inte lider av bilden, bjuder på en låt, som min hjärna är kär i, brukar inte gilla Demi's låtar, men denna är bra, på många vis! Mamma kom hem med lite kläder till mig som jag beställt, vilket + såhär på tisdagen. Har dock haft världens största diskussion med Filippa & Nicole, haha. Så sjukt sköna alla mina vänner är!
Men ska upp och hälla i mig lite te, så får vi se vad som händer. Ska nog gå och lägga mig "lite" tidigare idag :)

How unknown can it be?

Hej, kom precis hem från skolan, när jag precis hade gått hem och var 2 meter ifrån dörren så kom pappa hem också. Hur olägligt? Jag har planerat att plugga resten av kvällen, vilket jag då kommer att göra. Det är något med SO, Historia. Jag älskar historia, men då det inte handlar mer om hur europa tar form?.. Men endå fastnar det rätt lätt i mitt huvud så det ska nog gå bra!

Har dock gått en halv vecka sedan Costa Concordia gick på grund, som en stor båtnörd vet jag inte vad jag ska säga.. Har kollat Live på fartyget och det är kul, en så länge. Tror verkligen den inte kommer stå där så länge till.. Kaptenen "Schettino" är ju bara lite för mycket. Världens mest hataste man hörde jag? Jo jag kan verkligen förstå. Det går som sakt många rykten om vad som hände. Han ljuger för den delen också.
Som att stenarna inte fanns på kartan, nänä okej, har dom en karta/radar från 60 talet eller? Så har vi ju facebookupdateringen om att en vän till honom skulle få se fartyget på nära håll. "imponera" Skulle inte vela kalla det så. Mer självmords aktigt. Han måste vara rent dum i huvet. Lyssnade igenom ett klipp från vad kustbevakningen sagt till Shitto, att han skulle gå tillbaka in i fartyget. Klar som fan att man gör det!! Jag förstår honom att han inte vill dö som kaptenerna på både Titanic & Estonia (dock har man ingen aning vad som hände med Aavo Phit, kapten från Estonia) 
Men vill du överleva så få ut alla människor ur skeppet först då! Haha blir så sur! 
Vill lägga till att alla tar denna olycka som Titanic #2 ? Hur i helvete kan man göra det? 
Mer än 1000 personer dog den natten, och de var i mitten på nordatlanten. Ja. För den delen kan man inte få någon hjälp alls, om man självklart inte vill vänta i 2 timmar på att en båt nämnd Carpathia. Vilket inte går för då är man DÖD. DÖD! Ihjälfrusen, död. Estonia går inte heller, mitt på östersjön och då får man be till gud på att en helikopter kommer förbi och plockar upp en OM MAN ENS KOMMER UPP I EN LIVBÅT? Visst, vattnet var kallt där i Italien, men man hade nog inte mer än 100 meter till land, hallå, vi simmar 200 meter i skolan. Dock är det ungefär 30 personer som är försvunna från Costa Concordia.  Nej, det går inte att jämföra.
Jag behöver inte "köpa plus" jag kan allt endå. Tacken för att vara en äkta båtnörd :)


Lite tankar som kommer förbi såhär när ett skepp har gått under.

I don't give a fuck if you like it or not, i love it.

Well, these places. You remember them when they came right into your face, you remember every little thing, but you can't explain how awesome it was.

GRAN CANARIA - 2011 ♥


love life!

Yoyo, dagen har rullat på som vanligt. Skolan, gå hem osv. Bara suttit och latat mig med Nicole, hon förstörde just min kväll för att hon lämnade mig ensam med Lawwie, SÅ FEL. Är lite osams med honom :D
Iallafall så tjatar jag på annis att hon ska med mig & åka båt! Tror att det händer, nån vacker dag! 
Resten av kvällen ska spenderas framför lite tv, och sedan planera lite imorgon. Taggar sovmorgon imörrn!! SKÖNT! Hinner duscha håret, vilket är ett + :))))
Ska återgå till tv:n SEE YOU :)
WANNA SHOW HOW FREAKING HOT I AM.

You're the reason.

Begging on your knees

love it but i hate it

Yeshyesh, jag håller fortfarande koll på kryssningsfartyget som sjunkit. Eller, den står ju på grund och kommer ligga där så vad ska man säga? haha. Dom har ju hittat människor levande i fartyget och knackningar innifrån. Jag skulle gärna vara med om det, kanske inte att sitta fast men vara med när det hände, men det är ju jag. Det har ju hänt ganska mycket om fartyg, som Nordlys, som av en brand brann upp, den fick ju också slagsida. Och sen denna båt. Jag är en sån tjej som kan tänka mig att den båt jag är på är vattenfyld, det är helt virrat men detja.
'
COOOOOOLT

sadness

hej, är lite, nere just nu. Det är söndag. Ungefär mitt i natten, bara tänka på att sova och vakna på en söndag. Det suger. Allt blir bara långtråkigt och sånt på måndagar. Har sedan klockan 6 varit hos våra grannar, åt gott och snackade om allt. Haha, måste bara ta upp att Nicole ville ha mig ikväll på piratesonline, ville jag med. Men blev inte direkt så.. höhö. Dock sover hon nu men in case of joinar jag lite och ser om Lawwie är inne. Men jag skaaa nog gå och lägga mig nu så vi får se hur vi gör, SOV GOTT, om ni kan.

woh

Updaterar aftonbladet lite med det "nyförlista" skeppet.. hahah jag menar. KAN DET BLIR SÅNNAHÄRNA STORA HÅL?
Det är helt, wow.. :s
Btw: Vet inte om man kan jämföra dethär med Estonia, men hon la sig ju på sidan, och så. Visst är detta skepp större en lilla Estonia men att det tagit mer än ett dygn för skeppet att bara ligga på sidan?

Costa Concordia

My gosh, hoppade in på aftonbladet, bara? 
En passagerarfärja har gått på grund och har börjat sjunka, slagsida. Och 50 människor är fast och några har redan dött. Det är ju sjukt. Men eftersom mitt intresse är lite sjukt det med så.. ja. Fartyget var rederiets största och lyxigaste skepp. Vilket är lite tråkigt. Jag undrar hur starkt ett rev är? Om det ska dra sönder hela skeppet och få det sjunka. Jaja, vi får se om den bara står där eller åker under vattnet.
Den gick på grund igår, fredag den 13.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14210695.ab
Bilder från Aftonbladet.

Loving you kept me alive


I should've died over there. When I was in that water, I made a deal with God. I told him I was sorry, I told him I knew I'd been a fool for leavin you and tryin to go over there and be a hero, and I promised I'd never ask for anything again, if I could just see you one more time... And ya know what? It was worth it. You kept me alive Evelyn, you brought me home. So I'm gonna stand by my end of the deal, I'm gonna walk away and I won't ask you for anything... but I just want to know why... Just tell me that will you please? Just tell me why.


[
Funderar starkt på att sätta på filmen, men vill inte se den mer än Titanic, totalt 39 gånger alltså]

Ursäkta den tillfälliga headern.

Som rubriken lyder. LEDSEN.
Får verkligen fixa en normal header snart.

Remembers me of?

FREDAG! Hur skönt är inte det!?
Bara väntade på att klockan skulle bli tio över två. Vilket den blev, men det tog ett braaaa tag för klockan att gå. Sen jag kommit hem har jag bara..läst. Dock har jag nu läst ut Anne Franks dagbok, den är så sjukt bra. Känner mig faktist lite som henne, fast man är inlåst i skolan istället för att gömma sig från tyskar. Att leva andra världskriget som jude är INTE alls lätt! Som jag tjatat om innan har jag en skaplig egenskap för att visa medkänsla, boken är helt underbar! Sen har jag nu suttit och skrivit ut min berättlse, kommer ni ihåg? Den jag la ner halva mitt liv för. Har åter igen skrivit ut den för andra gången, mormor har mitt andra och så har jag en annan som ville läsa det, får se hur det blir. Alltid kul, hittade en massor av fel och bortglömda ord när jag kollade igenom det lite, haha.. oouupppss.. skulle nog läsa den mer än en gång, innan jag lämnade in den till läraren alltså. Funderar på att börja skriva dagbok? Haha det är sjukt kul att läsa  min gamla, satan vad jag skrev! Har en full bok från när jag gick i 3:an 4:an och 5:an! Det är alltid kul att läsa det ;) Har bara fått någon ide, men blir nog inte det. Borde ha ett stooooooooort lås på det.. höhö..
Men ni får ha en bra helg, så får jag ta ut det jag "kan" av det.
Älskar dom... Allihop.

OH MYY GOOOOOOD.

Även fast det varit den mest skönaste dagen i veckan har denna dag varit ett helvete.
Cyklade till skolan i spöregn, dock hade jag bror med mig ett tag, satan så tung han är. Sedan blev det ju att fortsätta mot min kära skola med emeliaaaa. Har varit trött, okoncentrerad och sånt som bara gör dagar värre. 
Dock hade jag världens bästa konversation med Hampus & Erika vid maten idag, tror nog det gjorde min dag lite bättre :) Sen kan man ju försöka att cykla hem, men denna gång med mer regn och blåst som försökte dra bort mitt ansikte. Motvind hela jäkla vägen, mina blöta byxor gjorde det verkligen inte bättre! Ett tag ville jag bara ramla omkull och ligga kvar. Dock försöker jag få migsjälv på humör med att kolla på Jackieeee, Dead Mans Chest denna gång, ska plugga till ett "litet" prov. Ursäkta, inte så lite. Vi ska kunna.. minst 1000 saker utantill, och mitt minne är ju såhääääääääääääääääääääääääär dåligt. Får nog skita i zumban idag. JAG ORKAR INTE + att jag måste plugga.
Vi får se, får ett E endå, i allt.
"Fifteen men on the dead man's chest, Yo ho, yoho anbd a bottle of rum"

People say i'm ego, hell yeah, i like it that way.

HÅÅÅÅÄÄÄJJ! Dagen har varit lite smått tråkigt som alltid. Hade lite att göra med powerpointen, så gjorde det, läste & hade genomgång i både svenska och NO. Jag bara förstår inte svenskan, med verb. Visst, verb, substantiv och adjektiv det fattar jag. Men hur i hela friden kan det komma in 203846 olika saker som jag aldrig hört förut? Som supratimun och gebrblabla haha, hittade på några ord. Men hur? och jag aldrig har hört det förr? Hur var det nu med gamla långbrottskolan? Dom har inte ens lärt oss det. Alla andra bara svarade rätt medans jag bara.. hehe va?
Sen var det skönt att kolla på film i slutet, måste erkänna att den filmen vi ser älskar jag bara.. bahaaaa, verkligen min humor... Jag tog iallafall mig hem med att gå, skapligt skönt. Tackade faktist nej till skjuts. Hur kan jag? Men värt det var det. Har nu tagit världens längsta dusch och tänker läsa lite mer. Väntar på att pappa ska bli klar med mateeen ;)
@instagram

PLEASE TAKE ME TO HAWAII OR THE CARIBBEAN!

Drömmer att jag står på några av världens största färjor som tar mig till Hawaii eller runt Karibien.
Hawaii borde underbart, vägen går till Honolulu först, där Japanerna attackerade allt möjligt den 7 December 1941,(pearl harbor) så bara älskar man att gå på alla museum, troligen bara jag & pappa som är historie-fanatiker. Men det funkar endå! Antagligen blir det sol & bad. ♥
Karibien vore underbart det med, det blåa havet bara sträcker sig till horisonten och det är hur varmt som helst.
Går i piraternas fotspår runt singapore, Kuba osv. Nej, men som alla andra tänker - Åhh vääärmeee, sooool, bad! ;)
Allt funkar.
Antingen tar vi det när jag blir 18 och åker själv, eller tar med mig nån älskvärld person som behöver det ♥
Oaaasiiiiiisss, EN DAG kommer jag stå på henne ♥
Radiance, går just nu runt Alaska, men 2013 kommer hon gå till Hawaiiiiii :) "Tjatar tills jag dööör!"

Nobody gives a fuck

HEJ. Idag har varit en av mina vidrigaste dagar inom 2012. Skolan är inte direkt det roligaste i livet, men jag tänker endå göra mitt liv till en skithög genom av att sitta här och klaga som en gris. Slutade vid 11, så jag ska inte klaga, men det blev att göra en powerpoint på 2 sekunder, sen kollade vi på film, jag älskar filmer från förr, haha. Någon från 80-talet, tror jag? I like them anyway.
Sen har jag sedan jag kommit hem glott lite på min framtida man, Jack Sparrow. Läst halva boken och haft det skönt. Men hatar kvällar som dessa, man har jättesvårt att somna, när man väl somnar ska man gå upp och det är då man vill sova. Yeah, i wounder why.
Min kära instagram bild kan ju förklara en del av min dag & tänkandet inom det :)
image description

HAHHAHA

Tror jag har världens sötaste header, men som sagt. Har jätteproblem med headers... Ni får gilla denna sålänge,.. hahahah jackieee, han gör alltid min dag ♥
( tryck på F5 om ni inte ser den nya headern, om och om igen om det inte funkar den första gången, höhö ) 

WORLD WAR 2

Erkänner att jag är världens största nörd inom krig & sånna konstiga intressen, men det är så sjukt att läsa om det!
Har lånat 3 böcker om Andra världskriget, Anne Franks dagbok, hoppas alla vet vad det är!! Sen blev jag såhääääär glad när jag såg att en svenskamerikan har varit med om Pearl Harbor attacken, sen en vanlig faktabok, vilket lär behövas. Är på Anne's dagbok nu, har kommit.. 100 sidor.. galet för att vara mig! :)
Ska hoppa tillbaks 70 år och ja, leva mig in lite, är troligen duktig på sånt.

be my soldier

I'd get it if you need it,

I'll search if you don't see it,

you're thirsty, I'll be your rain,

you get hurt, I'll take your pain.

 

I know you don't believe it,

but i said it and i still mean it,

when you heard what i told you,

when you get worried I'll be your soldier.

H A T

Skola imorgon, det svider bara att skriva & säga det.
Har gått på en liiiiten promenad med mamma, svinkallt, tvungen att snön ska komma nu när skolan börjar? 
Går inte cykla då, suger.
Planerar att åka till biblan och låna lite böcker, fakta om andra världskriget.. hihi, då får jag något nytt att läsa, behövs nu.
ANNNNNNARS sover jag jättebra i mitt nya rum, helt kär, väntar på min tv & spegeln bara :)
Letar också efter jättemycket inspiration till allt, att fota, bara "inspirationen till att stå på mina fötter & klara skolan"
Har ett prov på fredag, känns ju så sjukt bra att inte ha lektionen någon gång innan provet, helvete.
Får försöka så gott det går :)
Drömmen nu är ju att ta en resa med antingen Radiance eller Oasis :)
På bilden är Radiance of the Seas & den är tagen från google :)

Mitt nya rum

Före -
Efter -
Före -
Efter -Före -


Efter -


höhö, ni får ursäkta rengöringsmedlet & damsugaren på bilden. 

Men mitt "nya" rum iallafall, är heeelt nöjd, får plats med mycket mer & så :)
Saknar dock en tv & en spegel, tavlor ska flyttas runt & lite sånt, men annars är jag stennöjd :D

Aircraft

Kulspruta  & fönstret på min B17 ♥
Min B17 Saab bakifrån ♥
B3 Junker, stort jäkla bombplan!
Nazisplan & en stolt chey i sitt plan..
Jas 39 Gripen & den plantyp som sköt ner DC:3an.
DC:3an i, ja form.
Den helt förstörda fören/cockpiten..
Innuutiiii...
Fören/Cockpiten.
Första gången jag ser & rör ett plan, i detta fall massoooor av plan, helt underbart. 
Och andra gången jag ser ett riktigt vrak, HMS Vasa & nu DC:3 an.. känner att jag har ett ganska sjukt intresse. DC:3an var verkligen sjukt att se, det har alltså legat i havet på ungefär 100 meters djup i 50 år.
Så ligger det rakt framför mig, jag hoppas att få en sån syn på Estonia också.
Kommer åka dit mer gånger, det lovar jag!

I had the best time of the week yesterday

Kände mig som hemma igår på flygvapenmuseumet!
Favoriten var B17 Saab & DC:3an som ryssarna sköt ner av ingen anledning alls.
Efter att ha sett PearlHarbor så har jag blivit intresserad av plan, vilket är jobbigt men så kul!
Jag har miljoner bilder på varje plan, så sätter mig imorgon och fixar till bilderna, laddar in dem på hårddisken.
Som sagt, Historia är helt jäkla underbart. Doooom som tycker jag är helt stört, retard, udda osv kan ju bara dra åt helvete :)
Gillar kulsprutan :') (hajen längst ner)
Vraket av DC:3 an.

There's no headline!

Elloooh'
Har nu varit i stan med världsbästa Anna!
Vi gick runt som två.. hmmm? grisar!
Haha, jag fick med mig ett skal hem iallafall :)
Sen så hade vi bara kul :)
Anna är ju beroende av semlor, det slutade att vi gick in i 3 affärer, sen så hittade vi lite semlor på Sandelius ;)
Ska till stan imorgon åter igen, tror jag? Om mamma ska köpa möbler till mitt rum, och då viiillll jag med iiinnnnn :D
Annapanna på IKEEAAA ;)

randomley

shosho, har städat hela huset nu, känns jättebra!
Både damsugat och moppat golvet, jao!
Väntar på att klockan ska bli halv ett så kommer Anna, vi ska dra till stan, mys :)
Ska iallafall köpa ett skal till min iPhone, ska ju till stan imorgon också så det blir vell något annat då :)
Men får se vad jag kommer hem med, cyaaa! :D

May it be

Hello everybody.
Har kommit hem efter en hal springtur med pappsen. Ja, det var riktigt halt, men jag tog mig igenom det med lite powerwalk aka jogging.
Så har duschat & krypt ner i min fula jumpin, men mysigt är det!
Ska bara säga att de 3 senaste dagarna har jag inte ätit socker! Härligt!
Mitt nyårslöfte var att bli smal, och jag är.. beroende av socker och småäter oooofta.. jag har nu slutat med det och mår mycket bättre, haha segt.
Men ni får ha en bra onsdag :)
(Anledningen för min dåliga iPhone kamera är för att jag fortfarande har platsen på baksidan, täcker kameran så aa.. )
image description

Inspiration till inredning?

Tänkte skriva lite om mitt fula rum och mitt lilla intresse för inredning.
Eftersom min kära mor jobbar på Ikea så är mitt rum.. i stort sett fullt av Ikea-Möbler. Det är inget fel på sånt från ikea, i love it. Men mitt rum är bara för fult! Det är litet och bara jobbigt, äckligt och onödigt. I stort sett skulle jag bara vilja kasta ut ALLT, just NU! Ska alltså köpa en ny tv-bänk på fredag, så jag får bort det helvetes barbordet som bara står där. Har också massor av skit i mitt rum, som då ska få plats, någonstans. Jag har redan bestämt att jag ska kasta ut min garderob, den är förjävla envis. No kidding. Den har rasat ihop flera gånger! NOT OK!
Så ska skaffa en stående byrå, men vet fortfarande inte hur jag ska.. hänga kläder om jag behöver det? 
Funderat på att skaffa en vit klädstång, men har ju ingen plats. Vilket gör allt så himla surt.
Min säng ska iallafall bli en soffa och en stoooooor fiiiin nyyy platt-tv på andra sidan rummet. Önskar också en ny dvd, eftersom min vägrar funka. Min kära sterio är också sönder, "TACK MAMMA"
Haha mitt rum har 0% stilrenhet. Jag är kär i stilrena rum! Svart &vitt, och inga plocksaker och sånt. Bara rent!
Mitt ser ut som ett bombnedslag, (även om jag städar) 

Tv-bänken jag ska köpa. HÄÄÄRLIGT! Fast i vit dock.
Plockade lite bilder från Google. "äger inte bilderna"
Hur jag menar "stilrent rum"

Freak The Freak Out!

Hur många timmar tar det att kolla på Pirates 1,2,3 och 4?
Har lust och veta för vet inte om jag ska ha ett litet maraton för migsjälv imorgon. Eller bara någon random dag jag vill ha nått att göra.
Men gjort klart de flesta i min blogg.. tror jag. Kommer säkert upp mer, som en FIN HEADER.. eehheee :)
ses! 

"storm på g, så går ut och gör allt som ingen gör"

haha

åååhh! Ni får verkligen ursäkta den fula headern.
Var iallafall ute idag och hade lite tråkigt med kameran, kallt som satan, men det funka.
Fick inte alls några bra bilder, men ska hoppa över till skoldatorn och fixa lite mer med bloggen..

Seeyeeuu!

WOOP WOOP!

Hittade mobilpics från Tallinnresan 2011!
Helvete vad jag saknar det!
M/S Galaxy i egen hög person ;)
Baltic Queen ♥
Halva Baltic Queen & antingen är det Silja Symphony eller Silja Serenade (de är systerfartyg= Nästan exakt lika dana)
Ska bara kommentera bilden på min kära dator. Ivrig som jag var så sov jag inte en blund på natten vi åkte till Tallinn, jag satt uppe med en redbull & kollade på grease, efter det så satte jag mig i fönsteret. BEAUTIFUL!!
En anledning till att jag satt vaken var att jag hörte något smälla mot skrovet, ifall nått skulle hända skulle jag rädda min familj ;) Antar att det var något gjort av järn som slog emot, (kan ha varit livbåtarna nått som håller upp dem eller så)
"Sitter i hyttfönstret och leveeer livet"
Var på ett spahotell, istället för att bada så satt jag och hade det gööööttt i en stol, sen hyttnummret vi hade på Baltic Queen.
M/S VICTORIA 1 ♥
Hoooppas på att åka båt snart igen!! Har gett några förslag till mamma, jag lovar. 
Första gången jag åkte båt/stor färja. Jag älskade varje minut, speciellt på natten victoria krängde skapligt haha.. 

Kärlek.

this feeling #2

Den finaste soundtracken - Tennessee!
Sen jag såg på Pearl Harbor för den 5:e gången insåg jag att jag måste ha alla soundtracken i mobilen, så här är en av mina bästa vänner nudå ♥

Såg på båda filmerna ikväll, båda var lika bra men bäst va filmen från Andra Världskriget ;) Imorgon jobbar både Mamma & Pappa, så jag drar mig ut i skogen och fotar till min nya "planerade" header. Hope will get us further.
whatevaaah!
Ska sova nu, och längta tills fredag då jag ska köpa ett skal till min lilla iPhone, sen EN TVBÄNK TILL MITT RUM. Får se om det blir något annat, kommer vara underhållen på kvällen & på lördag!

HMS VASA

"och kanske göra skeppet lite smalare, och högre! Då blir Vasa historiskt!"
Haha dumma anledningar..

this feeling.

image description
Hyrt lite filmer, en från andra världskriget och en Hussfilm, Hoppas på att dom är riktigt bra, iallafall har jag inte gjort alls mycket idag, gick ut och gick nyss men det spelar ju ingen roll. Handlade lite mat med mammis, annars är jag sjukt trött, (just nu)
MEEEN ni får ha det bra iallafall, seeyou!

sur

HEJ! Idag är lilla elin sur, har spenderat 3 timmar ute för att slippa & va inne, orkade inte. Var iallafall skönt och vara ute i snön, frös nästan ihjäl, men fan klagar jag inte för det. Sen har jag glott igenom denna "film" ↑
Har sett den 3 gånger i mitt liv, men kommer inte ihåg nått endå men nu vet jag allt igen, nästan.
En riktig plåga är Estonia, faktist. Den bara finns där men ingen jäkel vet hur hon sjönk.. Blir ledsen, jag är bara 14, jag kan inte direkt göra någon förändring av det. Men jag tänker följa min dröm, vi får se hur långt jag kommer.