L O V E


 
Studiedagar är alltid bra! 
I torsdags var jag i Ullared med familjen, heeelt okej! 
Igår hade jag bara tråkigt och fotade lite, så ja, bilderna är resultatet av hur tråkigt man kan ha. 
Borde fota lite mer bilder, det har bara varit motocrossbilder, men det ska det bli ändring på. Ska försöka ta mig ut och fota lite oranga löv, haha jo... det börjar bli lite höst ute, är förskyld för andra gången denna termin. Inte alls braaa :( 
 
Adioooos amigooos!
 
 
 
 
 

Let's go crazy crazy crazy till we see the sun!

 
 
Underbar låt + underbara killar! ♥

Bihåleinflammation

Är sjuk, inte ett dugg kul och gör ooont. Eftersom det är så tråkigt att ligga i en säng hela dagen, så kör jag på akrobatik. Inte alls bra för huvudet o mina bihålor.. hahah men YOLO. Nä, gillar inte det. Aja, får se hur kvällen blir, antagligen att sova och vara allmänt trött/sur/seg/arg för att jag hatar att va sjuuuuk.

KM3

Lägger bara upp några bilder, har massa bilder. Så om ni vill ha bilder på er själva så är det bara att mejla namn, hojj, nummer osv till elinmx73@live.se. 
 
 
 
  
 
 

fullt upp

Bild från förra helgen, likeylikey. 
 
Orkar inte mycket nu förtiden alltså. Haha, försöker komma igång med träningen, + skolarbeten och sånt. 
Idag var det det 4KM:et, (tror jag om jag inte är helt fel ute) Det menas med att jag sitter och laddar in 400 bilder, har tagit ungefär 900. De flesta blir faktist bra, det jobbiga är att jag inte orkar sitta och redigera 900 bilder, så då blir det 400. Bahahaha ;))) Har tagit 30 minuter för att få in skiten i datorn, så aaaaaa. 
 
De tar den tid det tar. 
 
 

nothing else
Hallååå, helger går snabbt, vilket är tråkigt. Men i lördags så var jag på crossbanan, fotade för de mesta, sen körde jag 4 varv på banan och efter det dog jag. Dålig kondition, armarna kändes som maskar, och svetten bara rann.. haha åhh, har också börjat med träningen igen, har haft en sjuuuuk träningverk i både mage,armar och ben.. HEEELT SKÖÖÖNT!!! :D 

Men får bara kämpa mig igenom ännu en vecka med världens bästa klass.. typp! 
 
 
 
 

Tisdagsträning + Avslutning

Går o dör med en bra bok

Shootme

Hejsvejs.
Är nästan död efter en skoldag till halv 4, + crossbanan till halv 9...
Men jag lever, i stort sätt. Inte långt ifrån död heller, men ja.
Tänkte bara updatera lite, bilder från dagens crossträning, kommer någondag... om jag ens har tid? wääää vad jag klagar :')

2 bilder från söndags, låg i soffan och dog, sköööönt <3