Blött och stressig.

Jag är sååååhäääääääääääääär ledsen för jag inte skrivit något.

Sitter iallafall hemma nu i MIN soffa, hela veckan har varit stressa stressa sura sura, typ.
Har massor och göra i skolan, har missat lite osv för att jag var i Estland, så nu ska jag fixa lite, har läxor tills på fredag och måndag, skriva skriva skriva, lyssna däremot till beethoven... måste jag göra, för att ska skriva om honom.
Sen nån som uppppfannn.. eehh.. telefonen?
Och skriva lite engelska, för jag hatar verb.

Hursomhelst så gick jag hem med Emelia idag, haha jaa, det regnade ju då. Lite.
Har ju lite till att gå, så jag gick hem, såg säkert ut som ett miffo eller gangstah med svart tröja och luva och gå och tryck ner huvet i marken, jättefint! såg säker helt coolt ut.
OCH hursomhelst har jag träningsverk i hela mig, skolfoto imorgon? HALLÅ!?
Jag är redan ful och har inga kläder jag passar i, ser helt fel ut, jag är väääldigt deprimerad just nu, haha!
Så ska tag i.. nått, skola var det ja.
Btw har jag inte ens laddat upp de 100 bilderna från Estland?
Har ingen tid nu, hallå känns som jag ska döBefore i'll loose my spot.

Ellooh'!

Sitter på ett hotellrum i tallinn och käkar chips, (useless)
Har iallafall internet här som är gaaanska snabbt, var nyss ute lite på stan, snacka om gammalt medelstid, jättefint, jag körde på klicka kolla inte när jag fota, resultaten blev ganska fina faktist, jag har alltid velat se Estonias minnesplats för vad som hände 1994, har sett bilder osv osv, finns ett i stockholm, där har jag redan varit, men nu såg jag den, först förstod jag inget, eller.. jo.
Men det var en gammal man som var där, jag hade sätt honom hela tiden på båten när jag åkte ute på däck, han ser lite luffaraktig ut, så jag tycker han är äcklig, vilket man brukar få för dömme på människor som ser..annorlunda ut, men han stog där, han sa att den andra delen var där uppe på en kulle, självklart gick jag upp och kollade, först förstog jag inget, som sagt, jag har inte tänkandet för och finna svaret (lika dant i matte) hur som helst rensade jag hela huvet på vad dethär kunde vara, sen kom jag på Livlinan som brast, haha helt seriöst skrek jag ut det, haha jag blev så jäkla glad att jag kom på svaret, har lixom aldrig rätt annars!

Iallafall så kan jag inte ladda upp bilder nu internetet är för klent här, men jag tog 100 bilder på det, och det kommer upppp!


Det riktigt roliga var ju igår att jag sov ju ingeting så jag är helt trött, så började låta något från nedre däck, jag bara oh crap nu händer något, haha det slutade inte, och jag somnade.. INTE.. så nu ska jag säga hejdå med mina båtattackerade skeppvisor osv osv osv...

ha...ha!

det är ganska märkligt, jag sitter på en båt, M/S Baltic Queen, jag vägrar att sova, för jag ska hålla koll på båten, vad som händer, jag skyddar min familj kan man säga, jag vägrar att sova, speciellt när det gungar lite i båten mitt i natten kl.2.21, det är en halvmeter höga vågor ute, jag tycker det är ganska mysigt, hon går jäkligt fiint i vattnet, jag tänker bara mer och mer på estonia, undrade hur det igentligen var natten 1994 den 28 september, med 4-5-6 meter höga vågor, mot just detta, ,det skvalpar, jag ser det, det vita går upp, sen bryts det, jag älskar det, men att båten välter och lägger sig på 30 grader i slagsida, betyder det något? Jag är ganska högt upp över vattenytan, för det första kommer det att göra ont, för det andra kommer glaset krossas, om det lägger sig på den sidan jag är på, vilket jag inte har en aning om det är styrbord eller barbord just nu för att helt ärligt är det half omöjligt och veta om man är vid bogen eller aktern, alltså fören eller baken om vissa förstår mer, jag är i en liten hytt, men den är inte trång, mot ett helt fartyg på 200 meter ungefär, det är i stort sett ingeting mot det andra, vi bor på 5 däck.. tror jag.. och livbåtarna ligger på 6-7 däck, (intesäckeralls) och tänk och bara försöka komma dit i slagsida, det är helt omöjligt, haha jag provade gå snett, det går inte! stog ute på däck, försökte föreställa mig att båten fick slagsida, fysatan, det skulle vara fullt omöjligt, skulle det hända, skulle det kännas... som en dröm, helt overkligt, exakt som hände med Estonia för 17 år sen. sen gå på en blöt köl som Kent Härstedt gjorde för att rädda sitt liv, själv såg jag bulben på skeppet när jag hoppa på båten, asfränt!
den är nog ganska hal, metall och gått i sjö i några månader eller år högst..
Hursomhelst man har 100 grejer att skriva när man själv är med om det, som nu tex. jag är på en båt som är 200 meter lång ungefär, jag ser vågorna utanför.. i lovee it!
När jag kom på båten sprang jag upp för trapporna upp och ned, var under bildäck, var ute på soldäck och kollade när vi åkte, jag kan beskriva varenda sekund, som när jag nu glor på Grease, hör halva familjen snarka, ser dom älskade vågorna slår ihop med varandra, en läskig kännsla är att när jag inte lutar mig mot väggen som jag nu gör är att jag gungar med båten när den gungar, rätt häftigt, därför är jag uppe!

whipit!

Andledningen till att jag inte bloggade från båten igår är att iinternetet är i stort sett i lobbyn, har ingen anslutning i hytten, var där en gång idag, 100 år för att komma in på just facebook, han iallafall och byta profilbild, jag älskar just den bilden, betyder att jag älskar och sitta i just det fönstret, kolla ut på vågorna, haha just nu sitter jag i en våningsäng över mammis, så jag ser det skitbra här uppe, det märks att det blir värre, slår på tv:n ibland för jag kan se vart vi är, jag har räknat ut att vi snart är där Estonia sjönk, heltotroligt, haha jag oroar mig också för att när vi ska åka hem, på Victoria 1, vi har inget hyttfönster, (VADSKAJAGGÖRA)
Åhhh, jag vill verkligen prata med Kaptenen nu :D skulle vara asnajs och se hur det ser ut på bryggan, och dom som har koll på vinden, vågorna, i stort sett allt :D

hursomhelst ska jag nog sluta skriva nu, skrivit bra mycket nu...

Dethär är skrivet den 26 aguustii vid 2 nått sånt eftersom jag inte har internet...

Blir det gungigare får jag säga till mamma och pappa, är ju läskigt om det blir värre :p
Blir en bildbomb när jag kommer hem ;)


Headachee!

Great! I really mean it!

Sa till Annelie igår på crossen att jag hade fått en blåsa på tungan, hon sa att jag kunde bli förskyld eller vad det var, okej..
Jag har ont i halsen och nu har jag fått ont i huvet.
Ska ju till Tallinn imorgon, kommer bli helt sjukt bra!
Förutoom det med ont i halsen, får leva på tabletter..

Och nu ska jag duscha, sen ska jag sova..
Funderar också på om jag ska ta med min bok och läsa på bussen/båten/påhotellet... en bok som kent härstedt skrivit om estonia, han överlevde, vågar nog inte det, ifall om båten skulle sjunka som Estonia gjorde, grattis elin..
Den får nog vara hemma, Fixar allt imorgon lite fint och snabbt, så får vi se, bloggar när jag kommer på båten! :)
M/S Baltic Queen ♥

Bloggar jag inte på måndagen är jag död.. då har den sjunkit och allt är pågrund av mig.. hahah..

hej dåligt självförtroende

jag förstår inte på mig själv, ex. idag på crossbanan var det skitfin bana, skulle gärna åka, MEN jag är feg, eller något, pappa tränade inte idag, så jag åkte inte.. för att jag är FEG!? förihelvete elin, kom igen!

Är jag verkligen så dåligt, så idag hade jag inte ens kameran med mig.., (urladdad) och först satt jag på en sten och försökte säga till mig att man kan inte jämföra sig med andra som har tränat i flera år, dom som har det som krävs för att kunna åka, kunna stå ut med att man är dålig.

Hursomhelst, lyckades jag? Åh, det vet jag inte, jag hoppade inte på hojjen iallafall.
Pågrund av mitt dåliga självförtroende förstör det ganska mycket, jag har jättesvårt för att prata med andra folk som jag inte känner pågrund av att jag i stort sätt inte gillar mig själv.

Helt freakin' otroligt..


Skrevjer meerj imorgoonj!

nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej!

Det första man tänker på är att det är skola imorgon, känns inte bra!
Var iallafall i Gränna igår och hade kräftskiva, alltså jag hatar kräftor mer behöver jag inte säga, var över en stund på visby och kollade riddarspel, hästar ♥
Riktigt fina, :D

Tog 100 bilder, (de mesta är på hästarna, inte dom som rider) bilderna kommer upp senare, sen ska jag packa upp, duscha, rensa datorn, skriva, städa garderoben, JA. sånt som är nödvändigt, tänkte ut och springa med emelia, men det orkar jag bara inte.. prova vara vaken tills 4 och vakna vid 8 och sitta i en bil sen, haha..

Ska sluta klaga och göra det jag ska nu ;)

Bee riiight baaack!

M/S BALTIC QUEEN! :D

Om en vecka på torsdag då alla sitter i skolan drar jag till Estland i tallin :D
Kommer åka samma väg som M/S Estonia gjorde, och jag åker med Baltic Queen dit, sen på hemvägen så åker vi med Victoria 1, kommer bli aweesommeee!
Finns internet på båtarna så det kommer bli sjukt många bilder osv osv osv osv :D

Bara för att jag har sån otur så finns det bogvisir på båda båtarna, så är 100% säker på att det kommer hända samma sak som hände Estonia för 17 år sen :D

Balticqueen


Victoria
hehheheheheh :)

Haha, asläskigt när en ko (muar?) mitt i natten flera gånger i rad, typ som "rädda mig jag dör" jag som är så tankspridd tänker ju.. shit är det en varg eller något där ute? 
Sen börjar en hund skälla bara sådär,. blir lite rädd?`aahaaa! 

Sen har jag läst ut estonia, och blir GAALEN  på allting, haha!
Fick däremot reda på att hon girade precis åt det håll hon hade slagsida, styrbord va det va? 
Varför gör man det? 

Haha, nu ska jag sluta och tänka på det så sticker jag ut till lille kaninisen :) 


Bara för att jag tycker dethär är såå intressant....

SOVA!

Vaknade 8 idag, åt frukost, hoppa i min jumpin och sedan bar det av till läsa-landet med min älskade bok ESTONIA ♥

Vart lite trött.. antagligen efter läst 100 sidor typ, så... jag somnade? Hur satan kan jag somna när jag redan har vaknat en gång tidigare?
Så nu är jag trött som en fågel och var precis hos min pluttiga kanin som bara tiggar mat, så jag gick förbi soffan där min kära dator låg.. frågan var.. ska jag? eller ska jag inte?
Ja ni ser ju hur det gick :D

Ska nog antagligen upp igen och läsa, haha.. börjar bli som mamma, läser ut en bok på  4 minuter, (neeeeeej!)
Båtbåtbåtbåtbåt♥

Knäppis, yes i aaaaam!


Men vi höööres!
Eller hur säger man?

Däremot vill jag bara säga.. att jag saknar vintern,.. väldigt mycket!
Jag ska ta vara av denhär vintern som kommer, längar efter dig mr.snö!
(erkänner att jag älskar och skotta, så snälla 100 meter snö!)

Now up, is down!

Ello'!
usch vilket liv jag har, ligger i sängen halva dagen, jämt, sen blir det soffan..
Hur som helst, idag har jag städat huset!
Jag känner mig huuur duuuktiig soooom heeeelst!

Haha, jag har brukat göra det många gånger men nu på sommarlovet har jag skitit i det, höhö!

Nu ska jag... slappa!
Blir cross ikväll, kanske, duscha precis, så vi får se.. vill iallafall köra, men jag är inte bra, och mitt självförtroende ligger inte precis på topp!
well,well!

En bild på pappa :)

Tävling hos Tvspelsweb! :)

Nu är jag med och tävlar igen hos tvspelsweb och vill jättegärna vinna denna reflexskärm,  http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-silver-vit-80cm-p-1901.html

Temat är : Fem, och ja ni ser ju på bilden hur min grej ser ut.

Min motivering är att jag jättegärna vill vända mig till mer porträtt foto, och ja, då kan det ju vara bra med en lite större reflexskärm.. :)

Happy Gilmore!

Nu blir det 2½ men, Dexter och sen Happy Gilmore!

Erkänner att jag inte har laddat upp bilderna utan att jag legat i min säng och läst om M/S Estonia, har däremot också varit ute och gått runt berg med Emelia, hjälpt pappa och andreas med de nya sofforna..
Så jag sitter i en divan, en sånhärn lång soffa :D

*ASKÖNT*

Imorgon sticker jag ut och springer TIDIGT så får vi ser, skriver det imorgon och jag funderar FORTFARANDE hur jag ska göra med bilderna, jag ska skaffa en hårddisk.. ny kamera, allt på en gång.. jag måste som sagt ha en hårddisk, datorerna bara dör ju här i hemmet, så vad gör man? Det är rätt smart..
1 TB för 599... blir nog en sån... nån dag.. visserligen har jag dom pengarna, MEN GUUD VAD SVÅRT DET ÄR...


Bild från salve :)

Update

elloh, har 1000-2000 bilder att radera, fixa osv.. varit på crossbanan.. heheeee..

Så vi får se hur dethär går...

Hijdoo!

Pearl Harbor.

Chacha, kollade nyss på filmen Pearl Harbor, fysatan vad den var bra/sorglig/spännande.. eftersom jag är ett sånt båt/skepp freak så var det ju på riktigt och japanerna sänkte en hel flotta, hursomhelst, U.S.S Arizona ligger än idag vid hawaii's kust så man kan åka och kolla på den, hur fränt är inte det då?
Man kan ju inte direkt åka och kolla på Titanic eller Estonia om man så vill... man ser den från ytan, skapligt fränt, dom nämnde också  att det var människor som dog i den..


U.S.S Arizona Memorial Place.


Blabla, nu ska jag inte prata om det mer, iallafall var jag ute och gick runt berg imorse typ vid 9, kom in och duscha och åt, och nu har jag kollat klart på filmen, och nu är det mat så jag ska upp och äta ;)

you will be impressed when you can see what the water can do to you.

My best friend's brother!

BFB!

Cause i wan't too!

hej!
Sitter i min goa pyamas och snackar med nicole och dunkar lite musik!
Har det heelt okej på sätt och vis!

Har fotat lillebror idag, med den oranga luggen ;)

Ni får se bilder senare så glöm inte kolla in! :D

Seeye! :)

drip,drop.

Hello!

Jag har varit i Gränna + Ullared, därför har jag inte bloggat.
I onsdags åkte vi dit och sov där tills på Torsdagen då åkte vi till Ullared 5 på morgonen, själv kollade man på Edward Scissorhands i bilen, så det tog inte så lång tid, sen på hemvägen kolla jag på Vampire Sucks, den är sådär, men man kan ju skratta åt den iallafall :D
+ att på fredagen så fick Miccis ut mig på att gå 5 km, ganska snabbt, mjölsyra i benen? - YES!

De jag köpte i Ullared var lite inredning till rummet, filmer (JOHNNYDEPP/JACKSPARROW) och sims3, som jag nördar ganska mycket.

Idag om ni vill veta ska jag nog kolla på film, Secret Window, Rango & Public Enemies..
Everything do it in Johnny Depp Style! ♥

Sååå.. Hejdå nu ska jag hjällpa mamma med att baka :D

Sleepy Hollow alá Johnny Depp.

Hellou, kom precis upp från att ha kollat på Sleepy Hollow, helt okej film!

-Is he dead?
- The probem is that he was dead from the begin.

Haha, den roligaste quoten, (hurmanstavardet)
Rekomenderas iallafall..
Nu tar jag några filmdagar i veckan och ska kolla på..
*Pearl Harbor.
*Edward Scissorhands.
*Secret window.
*Public enemies..

Igentligen skulle jag nog tagit de i juli/juni eftersom det varit ett såånt skitväder!


Deppis ♥

Pintel & Jack ♥