Blött och stressig.

Jag är sååååhäääääääääääääär ledsen för jag inte skrivit något.

Sitter iallafall hemma nu i MIN soffa, hela veckan har varit stressa stressa sura sura, typ.
Har massor och göra i skolan, har missat lite osv för att jag var i Estland, så nu ska jag fixa lite, har läxor tills på fredag och måndag, skriva skriva skriva, lyssna däremot till beethoven... måste jag göra, för att ska skriva om honom.
Sen nån som uppppfannn.. eehh.. telefonen?
Och skriva lite engelska, för jag hatar verb.

Hursomhelst så gick jag hem med Emelia idag, haha jaa, det regnade ju då. Lite.
Har ju lite till att gå, så jag gick hem, såg säkert ut som ett miffo eller gangstah med svart tröja och luva och gå och tryck ner huvet i marken, jättefint! såg säker helt coolt ut.
OCH hursomhelst har jag träningsverk i hela mig, skolfoto imorgon? HALLÅ!?
Jag är redan ful och har inga kläder jag passar i, ser helt fel ut, jag är väääldigt deprimerad just nu, haha!
Så ska tag i.. nått, skola var det ja.
Btw har jag inte ens laddat upp de 100 bilderna från Estland?
Har ingen tid nu, hallå känns som jag ska dö



Dagbok/vardag | | Kommentera |

Before i'll loose my spot.

Ellooh'!

Sitter på ett hotellrum i tallinn och käkar chips, (useless)
Har iallafall internet här som är gaaanska snabbt, var nyss ute lite på stan, snacka om gammalt medelstid, jättefint, jag körde på klicka kolla inte när jag fota, resultaten blev ganska fina faktist, jag har alltid velat se Estonias minnesplats för vad som hände 1994, har sett bilder osv osv, finns ett i stockholm, där har jag redan varit, men nu såg jag den, först förstod jag inget, eller.. jo.
Men det var en gammal man som var där, jag hade sätt honom hela tiden på båten när jag åkte ute på däck, han ser lite luffaraktig ut, så jag tycker han är äcklig, vilket man brukar få för dömme på människor som ser..annorlunda ut, men han stog där, han sa att den andra delen var där uppe på en kulle, självklart gick jag upp och kollade, först förstog jag inget, som sagt, jag har inte tänkandet för och finna svaret (lika dant i matte) hur som helst rensade jag hela huvet på vad dethär kunde vara, sen kom jag på Livlinan som brast, haha helt seriöst skrek jag ut det, haha jag blev så jäkla glad att jag kom på svaret, har lixom aldrig rätt annars!

Iallafall så kan jag inte ladda upp bilder nu internetet är för klent här, men jag tog 100 bilder på det, och det kommer upppp!


Det riktigt roliga var ju igår att jag sov ju ingeting så jag är helt trött, så började låta något från nedre däck, jag bara oh crap nu händer något, haha det slutade inte, och jag somnade.. INTE.. så nu ska jag säga hejdå med mina båtattackerade skeppvisor osv osv osv...
Tallinn 2011 | | Kommentera |

ha...ha!

det är ganska märkligt, jag sitter på en båt, M/S Baltic Queen, jag vägrar att sova, för jag ska hålla koll på båten, vad som händer, jag skyddar min familj kan man säga, jag vägrar att sova, speciellt när det gungar lite i båten mitt i natten kl.2.21, det är en halvmeter höga vågor ute, jag tycker det är ganska mysigt, hon går jäkligt fiint i vattnet, jag tänker bara mer och mer på estonia, undrade hur det igentligen var natten 1994 den 28 september, med 4-5-6 meter höga vågor, mot just detta, ,det skvalpar, jag ser det, det vita går upp, sen bryts det, jag älskar det, men att båten välter och lägger sig på 30 grader i slagsida, betyder det något? Jag är ganska högt upp över vattenytan, för det första kommer det att göra ont, för det andra kommer glaset krossas, om det lägger sig på den sidan jag är på, vilket jag inte har en aning om det är styrbord eller barbord just nu för att helt ärligt är det half omöjligt och veta om man är vid bogen eller aktern, alltså fören eller baken om vissa förstår mer, jag är i en liten hytt, men den är inte trång, mot ett helt fartyg på 200 meter ungefär, det är i stort sett ingeting mot det andra, vi bor på 5 däck.. tror jag.. och livbåtarna ligger på 6-7 däck, (intesäckeralls) och tänk och bara försöka komma dit i slagsida, det är helt omöjligt, haha jag provade gå snett, det går inte! stog ute på däck, försökte föreställa mig att båten fick slagsida, fysatan, det skulle vara fullt omöjligt, skulle det hända, skulle det kännas... som en dröm, helt overkligt, exakt som hände med Estonia för 17 år sen. sen gå på en blöt köl som Kent Härstedt gjorde för att rädda sitt liv, själv såg jag bulben på skeppet när jag hoppa på båten, asfränt!
den är nog ganska hal, metall och gått i sjö i några månader eller år högst..
Hursomhelst man har 100 grejer att skriva när man själv är med om det, som nu tex. jag är på en båt som är 200 meter lång ungefär, jag ser vågorna utanför.. i lovee it!
När jag kom på båten sprang jag upp för trapporna upp och ned, var under bildäck, var ute på soldäck och kollade när vi åkte, jag kan beskriva varenda sekund, som när jag nu glor på Grease, hör halva familjen snarka, ser dom älskade vågorna slår ihop med varandra, en läskig kännsla är att när jag inte lutar mig mot väggen som jag nu gör är att jag gungar med båten när den gungar, rätt häftigt, därför är jag uppe!

whipit!

Andledningen till att jag inte bloggade från båten igår är att iinternetet är i stort sett i lobbyn, har ingen anslutning i hytten, var där en gång idag, 100 år för att komma in på just facebook, han iallafall och byta profilbild, jag älskar just den bilden, betyder att jag älskar och sitta i just det fönstret, kolla ut på vågorna, haha just nu sitter jag i en våningsäng över mammis, så jag ser det skitbra här uppe, det märks att det blir värre, slår på tv:n ibland för jag kan se vart vi är, jag har räknat ut att vi snart är där Estonia sjönk, heltotroligt, haha jag oroar mig också för att när vi ska åka hem, på Victoria 1, vi har inget hyttfönster, (VADSKAJAGGÖRA)
Åhhh, jag vill verkligen prata med Kaptenen nu :D skulle vara asnajs och se hur det ser ut på bryggan, och dom som har koll på vinden, vågorna, i stort sett allt :D

hursomhelst ska jag nog sluta skriva nu, skrivit bra mycket nu...

Dethär är skrivet den 26 aguustii vid 2 nått sånt eftersom jag inte har internet...

Blir det gungigare får jag säga till mamma och pappa, är ju läskigt om det blir värre :p
Blir en bildbomb när jag kommer hem ;)


Tallinn 2011 | | Kommentera |
Upp